Hoe helpt uw mening?

  • TRANSPARANTIE

    Uw mening maakt de kwaliteit van de dienstverlening van Woonstad Rotterdam inzichtelijk en ervaringen transparant.

  • Juiste keuze maken

    Uw mening helpt andere ook te kiezen voor Woonstad Rotterdam.

  • Kwaliteitsverbetering

    Uw mening helpt Woonstad Rotterdam haar dienstverlening en klantgerichtheid te verbeteren.

Review richtlijnen & redactiebeleid

Uw reactie en review worden pas gepubliceerd, nadat deze zijn gecontroleerd aan de hand van duidelijke redactieregels. Zo zorgen we dat alleen echte en eerlijke klantervaringen worden gepubliceerd.

Richtlijnen

Klachten

Het onderzoeksplatform woonstadrotterdam.tevreden.nl richt zich op het meten van klanttevredenheid. Heeft u een klacht meldt deze dan direct aan Woonstad Rotterdam zodat er een oplossing gezocht kan worden.

Klachtenprocedure

Over Woonstad Rotterdam

Woonstad Rotterdam is een maatschappelijke onderneming, die gericht investeert in wijken en buurten die dat nodig hebben. Mensen met een smallere beurs prettig kunnen wonen in betaalbare, toekomstbestendige woningen. Ook biedt Woonstad Rotterdam woningen aan jong hoogopgeleiden en gezinnen met een middeninkomen, om deze groepen voor de stad te behouden. Onze medewerkers zetten zich hiervoor met passie en gedrevenheid in. Samen met bewoners, de gemeente en andere partners werken we aan Rotterdam als aantrekkelijke woonstad, waar huurders en kopers graag willen wonen, leven en werken.

Meer over Woonstad Rotterdam

Over Tevreden.nl

Tevreden.nl is een toonaangevend bureau op het gebied van klant- en medewerkertevredenheidsonderzoek. Wij bieden totaaloplossingen aan een verscheidenheid van dienstverlenende bedrijven en instanties.

Door branchebrede of organisatie-specifieke onderzoeksoplossingen te ontwikkelen kunnen organisaties doorlopend de tevredenheid van klanten en medewerkers in kaart brengen.